tisdag 17 maj 2011

Första bloggningen!

Att blogga och dela med sig av sina tankar, ideér och sin tillvaro har ju tydligen blivit omåttligt populärt den senaste tiden. Man kan läsa all möjlig skit nu för tiden, på gott och ont, internet ger oss möjligheten att uttrycka oss i skrift, bilder, video och musik och säkert mycket mer.

Anledningen till att Pastoratet nu ska göra likadant är enbart på grund av en enda orsak, vi har så mycket att säga till er, så mycket att berätta som ni absolut inte ska kunna missa om ni inte vill!

Det är så mycket i världen som händer och folket behöver få veta varenda liten detalj om så är möjligt. Pastoratet, som är ett litet skitband från Skaraborg har garanterat ett och annat att säga om vad vi tycker och inte tycker. Saker som berör oss, saker som inte berör oss och saker som är fel, eller rätt.

Idag, den 17 maj 2011 skapade vi vår egen blogg! Vi vet inte hur ofta vi kommer skriva i den eller hur aktiva vi kommer att vara här men en sak vet vi, Pastoratet har en blogg! För jävla kul, nästan så man fnittrar lite extra.

Vi släppte vårt debut album "Ur Skitig Synvinkel" för någon månad sen, en 12 spårs punkplatta av det melodiösare slaget på egna bolaget Idiot Records. Denna platta finns att tillgå på bland annat Spotify, så kika gärna in och lyssna på skivjäveln.

För övrigt så kan man dessutom kolla våran hemsida, följa oss på Twitter, lyssna och läsa om oss på Myspace.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar